het verhaal

Schommelen is leuk en nee, niet alleen voor kinderen! Ook volwassenen mogen schommelen, overal, waar je maar wilt, buiten op het strand, in de tuin of in de stad, in de drukte of juist in rust. De Silent Swing is begin 2014 met dat idee geboren. Een schommel die mobiel is en overal kan staan!

 

Om de schommel nog leuker te maken is er een extra ingrediënt toegevoegd. Iets wat bijna iedereen raakt of bezig houdt, muziek! En niet zomaar muziek, muziek die past bij de schommelbeweging, zodat de beweging en de muziek elkaar versterken. Na enkele avonden te hebben geluisterd naar een verscheidenheid aan muziek, is daaruit een interessante en prachtige collectie ontstaan.

 

Kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en ethiek zijn belangrijk. Dus daarom is tijd gestoken om een simpele en degelijke constructie te ontwerpen. Om de veiligheid te waarborgen is er een constructieberekening gemaakt en heeft de TÜV de schommel gekeurd volgens de geldende normen voor speeltoestellen.

  

De koptelefoon op, de muziek wordt ingestart en daar ga je, even weg van hier, even met jouw gedachten alleen, weg uit de drukte, je laat je meevoeren en je geniet....