Specificaties

De Silent Swing past bijna overal, binnen of buiten. Bekijk hieronder of jouw terrein geschikt is. Twijfel, neem contact op!

Afmetingen

De schommel heeft een ruimte nodig van 7x5 meter en is 2,80 meter hoog.

 

Het directe terrein om de schommel wordt afgezet met paaltjes, zodat niet zo maar in de baan van de schommel gelopen kan worden.

 

Er zijn 2 schommelconstructies beschikbaar. Dus maximaal schommelen met 4 personen tegelijkertijd.

Ondergrond

De schommel staat het mooist op gras. Is dat niet mogelijk? Geen probleem dan plaatsen we een speciale valdempende ondergrond. Dit is nodig in verband met de veiligheid van de deelnemers. De afmetingen blijven hetzelfde. Dankzij deze ondergrond kan de schommel op elke gewenste locatie staan!

Begeleiding

De schommel dient altijd begeleid te zijn. Dit in verband met de muziek en de voorwaarden voor het gebruik van de schommel. De schommel kan gehuurd worden met en zonder begeleiding. In het laatste geval zorg je daar zelf voor.

Prijs

De prijs is afhankelijk van een aantal zaken zoals: duur, locatie, begeleiding en ondergrond.

 

Neem voor een indicatie van de prijs contact op.

 

Naast de schommel bieden we nog andere activiteiten aan voor jouw evenement. Denk aan bamboebouwen, een mobiel evenwichtsparcours, steltenacts, boomklimmen en nog veel meer. Interesse? Neem contact op.

Overige zaken

Bij voorkeur dient het vervoer van de schommel dicht bij de schommellocatie te kunnen komen.

 

Stroom is niet perse nodig, er wordt gewerkt met accu's, echter voor lange dagen geniet de voorkeur om een oplaadpunt binnen bereik te hebben.

 

Eigen muziek, verhalen of gedichten zijn mogelijk!